SERENDIPITY

This week’s conversations have revolved on the serendipity of events and how beautifully aligned they are once we learn to tap into the workings of this magical universe. What must we do to be beneficiaries of serendipitous occurrences in our lives? In my opinion, we must learn to live from a place of acceptance and obedience to what we are being handed out . Many times, this might be against what we would like to receive. The being that can rejoice in joy and suffering alike will cease to experience pain in his life.

I notice questioning myself if there is an underlying expectation to receive the best at all times. Is this a realistic expectation? Let us start challenging our beliefs intelligently and learn to experience well being at all costs. The choice is ours.

Namaste
Prerna


Az e heti beszélgetések a szerencsés véletlenekről, és arról szólt, hogy milyen szépen illeszkednek egymáshoz, ha egyszer megtanuljuk kiaknázni ennek a varázslatos univerzumnak a működését. Mit kell tennünk azért, hogy haszonélvezői lehessünk az életünkben előforduló szerencsés eseményeknek? Véleményem szerint meg kell tanulnunk az elfogadni mindent, és engedelmeskedni annak, amit kapunk. Sokszor ez ellentétes azzal, amit valójában szeretnénk. Az, aki tud örülni mind az örömnek, mind a szenvedésnek, nem érez fájdalmat az életében.

Észreveszem, hogy megkérdezem magam,hogy megjelenik-e az a mögöttes elvárás, hogy mindig a legjobbat kapjam. Reális elvárás ez? Kezdjük el intelligensen megkérdőjelezni hitünket, és tanuljuk meg megtapasztalni a jóllétet bármi áron. A választás a miénk.

Namaste
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: