PRACTICING SELF-LOVE

Several conversations this week have revolved around the topic of love. Why do we get triggered by acts from our loved ones? This question pops up again and again from many. Why do we get upset so easily? What makes us react rather than respond?

I notice that I can be kind, caring and patient towards my loved ones when my container is full of appreciation and acknowledgement of the gifts present within myself. The focus of attention is directed towards self growth and improvement. From this space of contentment, it seems rather difficult to get annoyed at one another. We work through erasing old karmic impressions and create a powerful destiny for ourselves to manifest, enjoy, and thrive.

Hope this helps you in your journey,
Prerna


A héten több beszélgetés is a szeretet témája körül forgott. Miért váltanak ki belőlünk heves érzelmeket a szeretteink cselekedetei? Ez a kérdés sokaknál újra és újra felbukkan. Miért idegeskedünk ilyen könnyen? Mi késztet minket inkább a reakcióra a válaszadás helyett?

Észreveszem, hogy kedves, gondos és türelmes tudok lenni szeretteimmel szemben, amikor a tartályom tele van elismeréssel és értékelem a bennem jelenlévő ajándékokat. A figyelem középpontjában az növekedés és a fejlődés áll. Ebből a megelégedettségből meglehetősen nehéznek tűnik bosszankodni. A régi karma minták törlésén dolgozunk, és erőteljes sorsot hozunk létre magunk számára, hogy megnyilvánulhassunk, élvezzük és boldoguljunk.

Remélem, hogy ez segít az utazásban,
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: