Weekend Post

(A magyar fordítás lent található.)

A client shared with me this week her frustration when she cannot be herself with some of her dear ones. She notices that her passion and energy is reduced when she is with these persons. This affects her mood. My question to her was:

“Must everybody accept your gifts and positive energy? What makes you so eager to give? Might it be that they are not able to receive? What happens when we think of it this way?”

Often, our vibration frequency does not resonate with some persons in our life. Let us learn to accept this, it is not about us or them.

My experience has been that the persons who do not resonate on similar frequencies drop off from our lives like dead leaves. I’ve also experienced persons behaving differently. It’s me that’s changed. When we change, the world around us begins to change.

Blessings on this beautiful autumn morning.

Namaste,
Prerna


 

Az egyik ügyfelem megosztotta velem frusztrációját azzal kapcsolatban, hogy nem tud önmaga lenni számára fontos személyek mellett. Azt vette észre, hogy a szenvedélye és energiája lecsökken, ha ezekkel az emberekkel van. Ez befolyásolja a hangulatát. Az volt a kérdésem hozzá, hogy:

Mindenkinek el kell fogadnia az ajándékaid és pozitív energiád? Mi ösztönöz ennyire Téged, hogy adj? Az lehetséges, hogy nem képesek ezek a személyek fogadni? Mi történik, ha így nézünk a dologra?

A rezgésünk gyakran nem rezonál az életünkben lévő néhány emberével. Tanuljuk meg elfogadni, ez nem Rólad vagy Róluk szól.

Az én tapasztalatom az, hogy azok az emberek, akiknek rezgése nem rezonál a miénkkel, eltűnnek az életünkből, mint a fáról a sárguló levelek. Azt is tapsztaltam, hogy egy személy máshogy viselkedett. Én vagyok az, aki változott. Amikor mi változunk, akkor a világ is elkezd változni körülöttünk.

Áldás Rátok ezen a csodálatos őszi reggelen.

Namaste,
Prerna

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: