TRULY UNDERSTANDING THE OTHER

I wish you all a happy holiday season. This is a time for families to be together and celebrate the holidays. Conflicts and differences of opinion often arise making the holiday period stressful for many. This does not necessarily need to be so. When there is a spirit of understanding without bringing in personal preferences, we can navigate the holiday season in a calmer fashion. This time is to take stock of the months that are behind us. Where we would like to take ourselves in the year that is about to unfold.

Was this not the message that Christ brought for us as well? Let us take guidance from the wisdom of the prophets who have walked the journey ahead of us to carve out a roadmap for us.

In the spirit of service,
Prerna


Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek! Itt az ideje, hogy a családok együtt legyenek és az ünnepeljenek. Gyakran felmerülnek konfliktusok és véleménykülönbségek, amelyek sokak számára megterhelővé teszik az ünnepi időszakot. Ennek nem feltétlenül kell így lennie. Amikor a megértés szelleme érvényesül, anélkül, hogy személyes preferenciákat vinnénk be, nyugodtabban navigálhatunk az ünnepi szezonban. Ez az időszak arra van, hogy számba vegyük az évünket, és hogy felkészítsük magunkat a kibontakozóban lévőre.

Nem ezt az üzenetet hozta nekünk Krisztus is? Vegyünk útmutatást a próféták bölcsességéből, akik végigjárták az előttünk álló utat, hogy elkészítsenek egy útitervet számunkra.

A szolgálat jegyében
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: