PATTERNS AND NARRATIVES

What patterns and narratives are we projecting onto others’ in our conversations? Several times, innocent questions from a place of kindness, love, care and empathy might trigger a loved one. At times like this, we generally go into defensive mode, apologize profusely but rarely investigate what belief is being thrown into the field of conversations.

I had a big aha transformative moment this week where I stayed completely neutral, unaffected and recognized the past narrative that I was carrying in my present relationships. These may be traumas from several lifetimes ago that we bring forth into this lifetime. A high sense of awareness, staying present and being totally honest with oneself are some of the crucial ingredients in the transformative journey.


Hope this helps some of you on this path.

Namaste,
Prerna


Milyen mintákat és gondolatokat vetítünk másokra beszélgetéseink során? Előfordul, hogy az ártatlan kérdések a kedvesség, a szeretet, a gondoskodás és az empátia állapotából váltanak ki valami fájdalmasat a szeretett emberből. Ilyenkor általában védekező módba lépünk, bocsánatot kérünk bőségesen, de ritkán vizsgáljuk meg, milyen hit húzódik a beszélgetések mögött.

A héten volt egy nagyszerű pillanatom, amikor teljesen semleges maradtam, érintetlen voltam, és felismertem a múltbeli mintát/gondolatot, amelyet a jelenlegi kapcsolataimban hordoztam. Lehet, hogy ezek több élettel ezelőtti traumák, amelyek ebben az életben előjönnek. A magas szintű tudatosság, a jelenlét és a teljes őszinteség önmagukkal együtt az változás és fejlődés kulcsfontosságú alkotóelemei.

Remélem, ez segít nektek ezen az úton.

Namaste,
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: