Family week on Mother’s Day weekend

unnamed(A magyar fordítás lent található.)

This week has brought me to visit my daughter and her adorable partner for a few days. As we were having a cozy evening and dinner in their beautiful 23 floor apartment overlooking Toronto City last night, I was constantly observing conscious heartfelt gratitude. We look forward to welcoming my younger daughter later today and spending a few days as a family surrounded by Love and heartfelt gratitude.

As I was waking up very early due to our lovely friend ‘jet lag’ this morning, I was reminded how I worked extremely long hours to provide for the family when the girls were little. I simply worked one day at a time. I stayed away from the past which would depress me and the future which would throw me into fear and anxiety.

What steps are you going to take today to create a desirable reality for you and your family? Are you willing to invest in the present moment without delving into the past and worrying about the future? My past taught me some very valuable lessons. Let us learn from past mistakes and move onward forward and upward.

Namaste,
Prerna


 

Családi hét Anyák napja hétvégéjén

Ez a hét megadta a lehetőséget számomra, hogy meglátogassam a lányomat és imádnivaló partnerét néhány napra. A közösen eltöltött nyugalmas este és vacsora alatt, a 23. emeleti lakásban, Toronto éjszakai látképét vizsgálva, folyamatosan tudatos hálát éreztem a szívemben.Alig várjuk, hogy köszönthessük a fiatalabb lányomat is, és együtt töltsünk néhány napot szeretetben és hálával.

Nagyon korán keltem reggel, hála a nagyon jó barátunknak, akinek a neve “jet lag”. Eszembe jutott milyen hosszú órákat dolgoztam, hogy mindene meglegyen a csáladnak, amikor még a lányok kicsik voltak. Elzárkóztam a múlttól, amely depresszióba taszított volna, és a jövőtől is, amely a stressz és félelmek gödrébe dobna.

Mit fogsz ma tenni azért, hogy megteremtsd a vágyott valóságot magadnak és a családod számára? Befeketetsz a jelen pillanatba anélkül, hogy részleteznéd a múltat és aggódnál a jövő miatt? A múlt értékes leckéket adott nekem. Hagyjuk, hogy tanuljunk a múlt a hibáiból, és mozduljunk tovább, előre és felfelé.

Namaste,
Prerna

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: