Unconditional Love

(A magyar fordítás lent található.)IMG_0485

This week, I have often been reminded of the above verse in The Prophet by Kahlil Gibran on children. I was given an opportunity to practice total and complete unconditional love and acceptance towards my 2 very capable, successful grown up daughters. Every time I noticed judgment within myself, I pressed pause and consciously brought in unconditional love and care. The week was simply blessed and beautiful and went by seamlessly.

What will your conscious practice be this weekend? We are wired to judge, control, expect our kids, colleagues and friends to be like us. We impose our standards on our near and dear ones the most. This causes us frustration and unhappiness, not to mention stress in our close relationships. Throw away your expectations in the trash can and notice how peaceful your life and relationships can be.

Namaste,
Prerna


 

Feltétel nélküli szeretet

Ezen a héten gyakran emlékeztetve lettem a képen látható Kahlil Gibran gyerekekről szóló versére a Prófétából. Megadatott a lehetőség számomra, hogy totális, feltétlen szeretetet gyakoroljak a két nagyon tehetséges, sikeres, felnőtt lányaim felé. Minden alkalommal, amikor ítélkezést fedeztem fel magamban, megnyomtam a stop gombot, és tudatosan átfordítottam feltétlen szeretetté és törődéssé. Áldott és gyönyörű volt ez a hét, teljesen zökkenőmentes volt az egész.

Mi lesz a tudatos gyakorlatod ezen a hétvégén? Be vagyunk programozva, hogy ítélkezzünk gyerekeink, barátaink, kollégáink felett, irányitsuk őket, és elvárjuk, hogy olyanok legyenek, mint mi. A legközelebbi és legdrágább személyekre szabjuk a saját sztenderdjeinket. Ez okozza a frusztrációt, és boldogtalanságot, nem beszélve a közeli kapcsolatokban felmerülő stresszről. Dobd ki az elvárásaidat a kukába, és vedd észre, hogy milyen békés lehet az életed és kapcsolataid.

Namaste,
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: