Weekend Post

(A magyar fordítás lent található.)

The Sikh scripture Japji Sahib talks about self discipline. The conversations over the past couple of weeks with leaders has been revolving around this virtue, one of the key drivers of a successful life.

What can we do to instill self discipline within ourselves every single day?

My practice is to create a check list of duties, tasks that I’d like to accomplish on a daily basis and I strive everyday to stick to my rituals and practices. I find the quality of my life has certainly elevated as a result.

What will you promise yourself to practice this week? I suggest that you create a chart listing your desired goals for the week and post it up on your vision board at home or at work.

Namaste,
Prerna


A Szikh szentírás Japji Sahib beszél az önfegyelemről. Az elmúlt hetek vezetőkkel történő beszélgetéseinek központjában ez az erény állt, mint az egyik kulcsfontosságú mozgatórugója a sikeres életnek.

Mit tehetünk, hogy magunkba csepegtessük az önfegyelmet minden egyes nap?

Az én gyakorlatom az, hogy készítek egy listát a feladatokról, amiket el akarok végezni, aztán minden megteszek azért, hogy a minden nap elvégezzem a gyakorlataimat, rituáléimat.

Milyen gyakorlat mellett teszel ígéretet erre a hétre? Azt javaslom, hozz létre egy táblázatot a heti vágyott céljaiddal és tedd ki otthon vagy a munkahelyeden.

Namaste,
Prerna

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: