LITTLE MOMENTS

My joy knew no bounds when I received a box full of my favorite pens in different colors. I could not stop smiling at how pretty my gratitude journal will look. I often refer to myself as a 5-year old feeling happy for the tiniest of joys.

Why do we need elaborate experiences to make us happy? What shifts within ourselves when we savor and cherish the minuscule moments?

Capture these moments and consciously start living life from this space. I urge you to enjoy the journey rather than focusing on the end result.

Namaste
Prerna


Az örömömnek nem volt határa, amikor kaptam egy dobozt tele tollakkal, amik a kedvenc színeimben pompáztak. Nem tudtam abbahagyni a mosolygást, amikor arra gondoltam, hogy a hála naplóm milyen szép lesz. Gyakran úgy gondolok magamra, mint egy 5 éves gyermekre, aki a legapróbb dolgoknak is örül.

Miért van szükség bonyolult tapasztalatokra, hogy boldogok legyünk? Mi változik bennünk, amikor ízleljük és ápoljuk a csekély pillanatokat?

Ragadd meg ezeket a pillanatokat, és tudatosan éld meg az életet ebből az állapotból. Arra kérlek, hogy élvezd az utazást, és ne a végeredményre koncentrálj.

Namaste
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: