Are you willing to accept the status quo?

statusquo

(A magyar fordítás lent található.)

This week’s happenings showed me how magically events unfold one after another like a spider’s web weaving a beautiful cobweb. I simply stayed present, vigilant and took decisions that support my well being and balance. By the end of the week, it is now very clear how the Universe was supporting me ahead of time to prepare me for the rest of the week. I’m truly humbled by beautiful Life.

Very often we are resisting the status quo and fighting reality in our minds, emotions and finally the body gives up on us when illness descends. What are we going to say to ourselves when this happens? My simple mantra is ‘this is how it is’…… I consciously shift the inner language that my mind is speaking as well as work on my emotions to move out of this stuck contracted space.

What is your mantra going to be over this weekend? I urge you to practice, practice and practice more.

Namaste,
Prerna


 

El tudod fogadni a jelenlegi helyzetet?

Ez a hét megmutatta, hogy az események varázslatosan bontakoznak ki egymás után, mint amikor a pók elkezdi hálóját szőni, és létrejön a csodálatos pókháló.

Szimplán a jelenben maradtam, éber voltam és olyan döntéseket hoztam, amelyek a jóllétemet és egyensúlyomat szolgálják. A hétvégére teljesen világossá vált, hogyan dolgozott és készített fel az Univerzum arra, hogy pihenjek a hét hátralévő részében. Igazán lenyűgöz ez a csodálatos élet.

Nagyon gyakran ellenállunk a jelenlegi helyzetnek, és harcolunk a valósággal az elménkben. Az érzelmek, és végül a test feladja    a harcunkat és megjelenik a betegség.

Mit fogunk mondani magunknak, amikor ez bekövetkezik? Az én egyszerűm mantrám az, hogy “úgy van, ahogy van”…
Tudatosan a belső nyelvem felé fordulok, amikor az elmém beszél, ugyanakkor dolgozom az érzelmeimen is, hogy kimozduljak a beragadt helyzetből.

Mi lesz a mantrád ezen a hétvégén? Sürgetlek, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj többet és többet.

Namaste,

Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: