SAT CHITTA ANANDA

image1

The 3 words that come up for me this evening as I write this weekend’s post after a few challenging weeks are “Sat Chitta Ananda,” which represents “existence/truth, consciousness, and bliss” and is a description for the subjective experience of the ultimate, unchanging reality in Hinduism.

I have consciously and rigorously practiced staying equanimous in the arena of life. I have constantly practiced returning to a state of joy and bliss, which is our true innate nature despite the ups and downs that Life brings.

It always YOUR choice. What will YOU choose this week?

Namaste
Prerna


 

Néhány kihívást jelentő hét után, miközben írtam a hétvégi posztot, ez a 3 szó jutott eszembe: “Sat Chitta Ananda”. Ezek a szavak a létezést/igazságot, tudatosságot és boldogságot képviselik, és a leírása a végső és változatlan valóság szubjektív megtapasztalásának a hinduizmusban.

Tudatosan és szorgalmasan gyakoroltam, hogy egykedvű maradjak az élet arénájában. Folyamatosan gyakoroltam az öröm és boldogság állapotába való visszatérést, amely a valódi ösztönünk az élet által okozott hullámvölgyek ellenére.

Mindig a TE döntésed. Mit fogsz választani ezen a héten?

Namaste
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: