OUR WIRING

We are wired in a way to constantly evaluate and judge others for their actions. Do we recognize the amount of energy we expend doing this?

I have trained myself to stop judging others.

Whenever the thought knocks at my doorstep, I consciously ignore it and proceed with my business. I cannot emphasize how beneficial this one practice has been. I would urge you to make this a conscious practice until it becomes a habit that sticks like velcro. Focus on facts rather than going into long drawn narratives and explanations. It is a waste of time and energy.

My intention is to inspire my readers and pass on my learnings that have taken so many years to fine tune. Still learning most humbly!

In the spirit of service
Prerna


Úgy vagyunk összerakva, hogy folyamatosan értékeljük és megítéljük mások cselekedeteit. Észre vesszük az ezzel elköltött energia mennyiségét?

Kiképeztem magam, hogy ne ítélkezzek mások felett.

Amikor a gondolat bekopog a küszöbömön, tudatosan figyelmen kívül hagyom, és folytatom a dolgomat. Nem tudom hangsúlyozni, hogy ez az egy gyakorlat mennyire volt hasznos. Arra buzdítalak benneteket, hogy ezt tudatos gyakorlattá tegyétek, amíg olyan szokássá nem válik, amely tapad, mint a tépőzár. Koncentrálj a tényekre, ahelyett, hogy hosszan húzott elbeszélésekbe és magyarázatokba bocsátkoznál. Ez idő- és energiapazarlás.

Az a szándékom, hogy inspiráljam olvasóimat és továbbadhassam azokat tanulásaimat, amelyeknek ennyi évig tartott a finomhangolása. Még mindig a legalázatosabban tanulok!

A szolgálat szellemében
Prerna


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: