MUSIC IS HEAVENLY

My experience visiting an outdoor concert last week on a beautiful summer Sunday morning left me fully charged to start my week with a feeling of tremendous gratitude and appreciation towards the artists and the gift of serene music we receive from amazing talent.

Sitting under the shade of a beautiful tree that was bowing its branches in humility, the leaves served as a cooling fan that stroked my arms with a gentle and loving touch. The experience was euphoric that no words can adequately express.

The last piece that was played was about love. The only way to find love within is to start loving those around us unconditionally with rigor and passion. I started comparing the different branches of faith that I have had the good fortune of studying, absorbing and practicing over the years. Each religion teaches us to find the love, joy and peace within. For us to be able to tap into that space, the practice is to love one and all from a place of purity and kindness. Let us start persevering to bring this non judgemental love in our lives bit by bit.

Hope I have been able to inspire my readers on various platforms today.

In the spirit of service
Prerna


A múlt héten egy gyönyörű, vasárnap reggeli szabadtéri koncertélményem teljesen feltöltött, hogy óriási hálával és elismeréssel kezdjem a hetet a művészek, és a csodálatos tehetségektől kapott derűs zene felé.

Egy gyönyörű fa árnyékában ülve, amely alázatosan hajtotta le ágait, a levelek hűsítő ventilátorként szolgáltak és gyengéd, szeretetteljes érintéssel simogatták a karomat. Az élmény eufórikus volt, amit egyetlen szó sem tud megfelelően kifejezni.

Az utolsó játszott darab a szerelemről szólt. Az egyetlen módja annak, hogy megtaláljuk a szeretetet, ha elkezdjük feltétel nélkül szeretni a körülöttünk lévőket szenvedéllyel. Elkezdtem összehasonlítani a hit különböző ágait, amelyeket az évek során volt szerencsém tanulni, elsajátítani és gyakorolni. Minden vallás arra tanít bennünket, hogy megtaláljuk a szeretetet, az örömöt és a békét. Ahhoz, hogy képesek legyünk beletapintani ebbe a térbe a gyakorlat az, hogy a tisztaság és a kedvesség állapotából szeressünk mindenkit. Kezdjük el apránként behozni életünkbe ezt az ítélkezésmentes szeretetet.

Remélem, ma sikerült inspirálnom olvasóimat a különböző platformokon.

A szolgálat szellemében
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: