Setting Intentions

Books

(A magyar fordítás lent található.)

I am extremely grateful to have an amazingly powerful connection with both my girls. We are best friends and hold honest, yet kind mirrors toward one other.

This weekend, during our weekly family conference call, they gently pointed out to me that I do not read as many books as I used to. I promptly responded that I lack the time to do so and that I listen to audio books as I’m traveling from one client to another. My younger daughter immediately responded by saying ‘Mama you must set an intention toward reading more every evening.’ I agreed and continued working with clients after the family call.

As I was practicing yoga and meditation this morning, her words struck a chord within me. I immediately came up with an action plan to achieve the goal of reading more and manifesting a new reality for myself.

Who are you going to have as your mirrors within your network? Who are you going to be accountable to?

How will you bring rigor into your routine to manifest your intentions? These are the questions that came up for me.

I hope I have struck a chord within some of you.

Namaste,
Prerna


 

A szándék meghatározása

Nagyon hálás vagyok, mert lenyűgöző kapcsolatom van mindkét lányommal. Legjobb barátok vagyunk, őszintén kommunikálunk és tükröt tartunk egymásnak.

Ezen a hétvégén, a családi konferencia hívásunk alatt, finoman emlékeztettek rá, hogy nem olvasok annyit, mint korábban. A válaszom az volt, hogy nincs már annyi időm, mint korábban volt, ezért hangoskönyveket hallgatok, amíg megyek egyik ügyféltől a másikig. A fiatalabb lányom azonnal válaszolt, és azt mondta, hogy meg kell fogalmaznod a szándékot, hogy többet olvasol esténként. Egyetértettem, majd dolgoztam egy ügyféllel a beszélgetésünk után.

Miközben ma reggel jógáztam és meditáltam szöget ütöttek a fejemben a szavai. Azonnal előálltam egy akciótervvel, amiben meghatároztam, hogy hogyan fogok többet olvasni és egy új valóságot teremteni magamnak.

Ki fog neked tükröd tartani a környezetedben? Kinek fogsz elszámolni? Hogyan fogsz a rutinodon változtatni, hogy megteremtsd a szándékod? Ezek a kérdések jutottak eszembe.

Remélem ez szöget üt a fejetekbe.

Namaste,
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: