Wholehearted Gratitude

IMG-20190823-WA0012

I find myself going back to practicing gratitude wholeheartedly this week. What does this mean? Why do we need this?

We find that life stops giving us joys like it used to. We notice exhaustion and a lack of purpose. We almost start living on auto pilot. I find the practice of putting pegs of wholehearted gratitude on the walls of my consciousness a source of well being. I remind myself with fervor the good that I have rather than operating from a place of entitlement and taking life for granted.

I have wholeheartedly thanked for a nutritious meal that I’ve prepared for myself, a good yoga practice and meditation, my bike rides in the city to get to clients, a regular and continuous flow of work to name a few. What will your practice be this week?

Namaste
Prerna


Hála teljes szívből

Ezen a héten hálát gyakoroltam teljes szívből. Mit is jelent ez? Miért van erre szükségünk?

Úgy gondoljuk, hogy az élet nem ad annyi örömet, mint régen. Kimerültséget és céltalanságot tapasztalunk. Szinte robotpilóta üzemmódban működünk. Azt a gyakorlatot találtam, hogy teljes szívből jövő hála szegecseket tűzök a tudatosságom falára. Örömmel emlékeztetem magam arra a jóra, amelyet már éreztem, ahelyett, hogy a “jogom van hozzá” állapotából működöm és magától értetődőnek veszem az életet.

Teljes szívemből köszönetet mondtam a tápláló ételért, amelyet magamnak készítettem, a nagyszerű jóga gyakorlatért, a meditációért, a bicikli utaimért a városban, amelyek az ügyfeleimhez vezettek, és a rendszeres és folyamatos munkavégzésért, hogy csak néhányat említsek. Mi lesz a gyakorlatod ezen a héten?

Namaste
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: