ENJOYING THE JOURNEY

Dear All

Hope you’re doing well and have had a good week. This week I’ve been thinking about how we tend to get bogged down by setbacks or small challenges that come our way. This happens because we expect everything to turn out as per our expectations and wishes. This seems to be quite an illogical goal to achieve given that life can pose difficulties no matter how much we despise them.

This past week, I noticed that I was getting weighed down by a few deviations from my assumptions about my life journey. I noticed going into a mood of resignation under the mask of acceptance. One morning as I was doing my yoga practice, I decided to simply start enjoying the journey even though there was a heaviness combined with fatigue looming over. This one small mindset change was a game changer. People who saw me this week saw a spring in my step and inquired about what had happened.

Does this resonate with you? Making a slight shift in the way we perceive life and challenging our beliefs can open up a new world of possibilities. Step into that world together with me and let us make this planet a happier place “to be”.

With resolution
Prerna


Kedves Mindenki

Remélem, jól vagytok és kellemesen telt a hét. Ezen a héten arra gondoltam, hogy mennyire hajlamosak vagyunk elakadni az utunkba kerülő kudarcok vagy kihívások miatt. Ez azért történik, mert azt várjuk, hogy minden az elvárásaink és kívánságaink szerint alakuljon. Úgy tűnik, hogy ez egy meglehetősen logikátlan cél, mivel az élet nehézségeket okozhat, bármennyire is megvetjük őket.

Az elmúlt héten azt vettem észre, hogy nyomasztanak az életutammal kapcsolatos feltételezéseim eltérései. Észrevettem, hogy tele vagyok lemondással az elfogadás maszkja alatt. Egy reggel, amikor jógagyakorlatot folytattam, úgy döntöttem, hogy egyszerűen elkezdem élvezni az utat, annak ellenére, hogy nehézséget és fáradtságot tapasztaltam. Ez az apró váltás a gondolkodásomban mindent megváltoztatott. Akikkel a héten találkoztam, mindenki látta a változást, és érdeklődtek a történtek iránt.

Rezonál ez veled? Az élet érzékelésének enyhe elmozdulása, és hitünk megkérdőjelezése új lehetőségek világát nyithatja meg. Lépjetek velem együtt ebbe a világba, és tegyük ezt a bolygót egy jobb hellyé.

Namaste,
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: