Social Interactions

IMG_2318(A magyar forditás lent található)

It was simply minutes after reading about a research conducted  to measure the highest predictors of a healthy, long way of BEING. To my pleasant surprise the top 2 predictors of a long life are social integration and close relationships. The first one meaning how much we interact with people during our day. How we speak to the barista that makes our coffee everyday. How we interact with the persons that touch our lives on a daily basis.

I walk in to my clients’ offices. The receptionist brings me a latte with a grin from side to side. She says that as she was making my coffee the milk carved out a heart shape totally by accident. I always request her to put the ingredient of love in my latte instead of honey.

What are you going to do today to make your social interactions fun and meaningful? I feel so good when I smile at random strangers. My daughters make a ton of fun of me. They think I’m longing to be loved by everybody. The truth is that I feel a rush of endorphins when I’m nice to my fellow species as well as the four legged ones when I’m not overtaken by fear.

Namaste,
Prerna


 

Csak egy perccel azután történt, hogy olvastam egy kutatást, ami a hosszú, egészséges élet feltételeit vizsgálta. Kellemes meglepetésemre a 2 fő feltétele a hosszú életnek a társas integráció és a közeli kapcsolatok. Az első azt jelent, hogy hogyan lépünk interakcióba az emberekkel a nap folyamán. Hogyan beszélünk a baristához, aki elkészíti minden nap a kávénkat. Hogyan lépünk kapcsolatba azokkal az emberekkel, akik napi szinten életünk részei.

Bementem az ügyfelem irodájába. A recepciós hozott egy lattét, mosolyogtunk egymásra. Azt mondta, hogy amikor csinálta a kávémat, a habból teljesen véletlenül kirajzolódott egy szív. Én mindig arra kérem, hogy szeretetet tegyen a kávémba méz helyett.
Mit fogsz ma tenni azért, hogy jelentőségteljessé és mókássá tedd az emberi kapcsolataidat? Én mindig annyira jól érzem magam, amikor random idegenekre mosolygok. A lányaim mindig kifiguráznak. Azt gondolják, arra vágyom, hogy mindenki szeressen. Az igazság az, hogy érzem, ahogy az endorfinok rohannak a testemben, amikor kedves vagyok embertársaimhoz, valamint a négylábúakhoz, ha a félelem nem győzedelmeskedik rajtam.
Namaste,
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: