COVID 19 learnings continued….

unnamed

I woke up one morning during lockdown with a feeling of resistance and revolt within me. I was taken aback as to what was going on within me. Unease, unrest, and the rebel in me was wide awake. As I carried out my centering practices and morning exercises like a human robot, the noise was becoming louder and louder. There were two persons in the arena. One observing and the other being observed. A lot of garbage came to the surface. After witnessing this fierce battle without any involvement or participation, the rebel gave up. Peace, calm and the discerning intellect returned with renewed vigor and passion. I could appreciate the learnings as well as the growth that I am going through. I am absolutely certain that each one of you is learning a lot about yourself during this period.

Being in the rigorous practice of observing my inner narratives and emotional climate is helping me strip away one layer after another. I am facing the shadows shamelessly and resolving to walk out a totally transformed Being once life returns to the way it was before lockdown. Will it ever go back to being the same? I don’t know and have no desire to know. Many of us will have shifted and awakened and will never be the same again.

As always, I’m humbled by the learnings and growth that I am experiencing.

With awe and wonder,
Prerna


Az ellenállás és lázadás érzésével ébredtem fel egy nap a kijárási korlátozások érvényessége alatt. Megdöbbentett, hogy mi történik bennem. A nyugtalanság, a feszültség és a lázadás ébren volt bennem. Az egyensúlyt fenntartó gyakorlatokat és a reggeli tornát úgy végeztem, mint egy emberi robot, és a zaj egyre hangosabb lett. Két ember volt az arénában. Az egyik megfigyelő, a másik a megfigyelt. Sok szemét került a felszínre. Miután tanúja volt ennek a heves csatának, bármiféle bevonás vagy részvétel nélkül, a lázadó feladta. A béke, a nyugalom és a megkülönböztetésre képes intellektus megújult lendülettel és szenvedéllyel tért vissza. Értékeltem a tanulásokat, valamint a növekedést, amelyen keresztül megyek. Teljesen biztos vagyok abban, hogy mindannyian sokat tanultok magatokról ebben az időszakban.

Belső narratíváim és az érzelmi állapotom szigorú megfigyelése segít abban, hogy sorra eltávolítsam a rétegeket. Szégyentelenül szembe nézek az árnyékokkal, és elhatározom, hogy teljesen átalakulva térek vissza, amikor az élet visszatér a lezárás előtti állapotba. Vissza fog valaha térni ugyanabba az állapotba? Nem tudom, és nem is akarom tudni. Sokan megváltoztak és megvilágosodtak, soha többé nem lesznek ugyanazok.

Mint mindig, most is alázattal nézek a tanulásra és fejlődésre amit most megtapasztalok.

Csodálattal
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: