POWER COCKTAIL

DSCN4265

My thoughts this week: As we are mentally preparing for the second wave of the pandemic to potentially hit us once again, I have been consciously offering gratitude for all the small mercies that I have received as gifts during this rather unusual year. I am also sending out a message of strength and hope to all those reading this post. The power cocktail that steered me through this year so far has been to live from a place of trust, faith, and total surrender at the feet of the Universe.

During one of my walking coaching sessions this morning, I offered my client to listen to a surrender practice that I released earlier this week. The client was surrounded by a flock of birds after the centering. One bird was limping with one foot and a claw missing on the other foot. The bird looked directly into her eyes communicating quite clearly to stay away from worry and anxiety. Let us learn from every encounter on a daily basis. Enjoy your last week of the summer break in Europe and the US.

With kindness and care
Prerna


 

Gondolataim a héten: Ahogy fejben készülünk a világjárvány második hullámára, amely nagy eséllyel megint megüt minket, tudatosan hálát adok minden olyan kicsi irgalomért, amelyet ajándékba kaptam ebben a meglehetősen szokatlan évben. Emellett az erő és reménység üzenetét küldöm mindenkinek, aki ezt a posztot olvassa. Az erő koktél, amely átsegített engem ezen az éven az volt, hogy a bizalom, a hit és a teljes átadás állapotából élek az univerzum lábai előtt.

A ma reggeli sétáló coaching ülésem során felajánlottam ügyfelemnek, hogy hallgassa meg az átadási gyakorlatot, amelyet a hét elején készítettem el. A gyakorlat után az ügyfelemet körülvették a madarak. Egy madár az egyik lábával sántikált, a másik lábáról pedig hiányzott egy karom. A madár közvetlenül az ügyfelem szemébe nézett, és egyértelműen azt kommunikálta, hogy maradj távol az aggodalomtól és a szorongástól. Napi szinten tanuljunk minden találkozásból. Élvezd a nyári szünet utolsó hetét Európában és az Egyesült Államokban.

Kedvességgel és gondoskodással,
Prerna


 

Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts into Hungarian every week \
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: