Which direction are you being pushed towards?

2

Dear Treasures,

It is so very interesting to see how resilient and strong we are as a human race. We will be entering the 4th week of self isolation. It seemed quite difficult to begin with. There still is an impending sadness and heaviness around us. On the other hand, I have the sense based on my conversations with several clients this week that many of us are coming to terms with the current situation. There is a level of acceptance that is sinking in. This is becoming the new norm temporarily.

I am doing my best to support current clients to the best of my ability. I’m also staying focused to fit in an increased amount of exercise due to being indoors. I’m exploring new learning options and possibilities for myself. There is a heightened focus on going inwards and observing my default habits getting triggered in these uncertain times. The only way I can transform is by being vigilant and self aware. My inability to control and predict is activated from time to time and I’m mastering to learn the valuable and useful lesson of surrender.

Every challenge that comes in our way is nudging us to change and create something new. I am extremely grateful for this opportunity to grow.

What patterns, habits are you noticing that might be pushing you to view your situation differently?What would that bring about in your Being as a result? Would you be happier?

I’m curious to hear. Please feel free to send me a personal message like many of you already do.

In the spirit of service
Prerna


 

Kedves kincsek!

Nagyon érdekes látni, mennyire ellenállóak és erősek vagyunk, mint emberi faj. Belépünk az önkéntes izoláció 4. hetébe. Nagyon nehéznek tűnt elkezdeni. Még mindig a küszöbön álló szomorúság és nehézség érzése van körülöttünk. Másrészt az az érzésem a héten több ügyféllel folytatott beszélgetéseim alapján, hogy sokan kezdjük elfogadni a jelenlegi helyzetet. Van egy elfogadottsági szint, amely folyamatosan elmélyül. Átmenetileg ez kezd normálissá válni.

Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobb tudásom szerint támogassam a jelenlegi ügyfeleket. Fókuszban tartom azt is, hogy a beltérben tartózkodás alatt megnövekedett mennyiségű testmozgást illesszek be a napirendembe. Új tanulási opciókat és lehetőségeket keresek magamnak. Fokozott figyelmet fordítok arra, hogy belülre nézzek és megfigyeljem a szokásaimat, amelyek ezekben a bizonytalan időkben kihívás előtt állnak. Csak úgy tudok átalakulni, ha éber és öntudatos vagyok. Időnként aktiválódik a tudat, hogy nem tudom ellenőrizni és megjósolni a helyzetet, és elsajátítom a megadás értékes és hasznos tanulságait.

Minden kihívás, amely az utunkba jön, arra ösztönöz bennünket, hogy változtassunk és valami újat hozzunk létre. Rendkívül hálás vagyok ezért a fejlődési lehetőségért.

Milyen mintákat, szokásokat veszel észre, amelyek arra késztetnek, hogy másképp nézz a helyzetedre? Mit hozna ez a létezésedbe? Boldogabb lennél?

Kíváncsi vagyok. Nyugodtan küldj nekem személyes üzenetet, mint sokan már megtették közületek.

A szolgálat szellemében
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: