COVID 19 learnings continued….

IMG_20200223_162549

I recently spoke to a client who has been working with me for a few years now. She is a perfectionist and is in her comfort zone when she has the knowledge that she is giving her absolute best. Under the current circumstances, she is unable to have this knowledge. Organizations are figuring out ways to handle the crisis in the best possible way, which can be different from one organization to another. It is a challenging time and all decisions are being contested, which can make it more difficult for everyone concerned both at the giving and receiving end.

This client reported that she is noticing the discomfort of not fully knowing, which does not allow her to deliver perfect solutions. She is working on befriending this from a space of awareness and admitted that it is hard but not impossible. She has set very strict boundaries, is practicing vulnerability towards her stakeholders, and focuses strictly on living in the present moment. She has also started working on developing a couple of hobbies for herself.

This week, I urge you to note down what strength you would like to develop during these challenging times. Once you have done this, I would be happy to help you create your tool kit and get into action mode. If not now, then when? Looking back on this period a year from now, we may be grateful to have developed self mastery over a skill set that we might never have learnt under normal circumstances.

I hope this resonated with some of you and am curious to receive feedback either through a direct message as many of you already do, or in the comments below.

Namaste
Prerna


Nemrég beszéltem egy olyan ügyféllel, aki már néhány éve velem dolgozik. Perfekcionista, és akkor van a komfort zónájában, amikor tudja, hogy az abszolút legjobbat adja. A jelenlegi körülmények között azonban nem rendelkezik ezzel a tudással. A szervezetek kitalálják a válság lehető legjobb kezelésének módját, amely szervezetenként eltérő lehet. Kihívásokkal teli idő, és minden döntés megtámadásra kerül, ami megnehezítheti az érdekelt feleket mind az adás, mind a fogadás szempontjából.

Ez az ügyfél arról számolt be, hogy észreveszi a kellemetlenséget, amikor nincs minden információ birtokában és ez nem teszi lehetővé tökéletes megoldások megfogalmazását. Arra törekszik, hogy a tudatosság állapotában megbarátkozzon ezzel, és beismerte, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon szigorú határokat állított fel, sérülékenységet gyakorol az érdekelt felekkel szemben, és szigorúan a jelen pillanatban él. Elkezdett néhány új hobbit is.

Ezen a héten arra kérlek, hogy jegyezd fel, milyen erősségedet szeretnéd fejleszteni ezekben a kihívásokkal teli időkben. Miután ezt megtetted, örömmel segítek az eszközkészlet elkészítésében és támogatlak abban, hogy elkezdj cselekedni. Mikor, ha nem most? Ha egy év múlva visszatekintünk erre az időszakra, hálásak lehetünk majd, ha olyan készségkészlettel rendelkezünk az önuralom gyakorlására, amelyet normál körülmények között soha nem tanultunk volna meg.

Remélem, hogy ez rezonált néhányatokkal és kíváncsi vagyok visszajelzéseitekre, akár közvetlen üzenet útján is, ahogyan sokan közületek már megtették, vagy kommentben.

Namaste,
Prerna


Gratitude to
Ozan Kulcu for technical support
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian for the benefit of those who don’t speak English as fluently
Juhi and Raul for appropriate and apt photographs for my post
Vriddhi Sujan for editing the posts
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team.
Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: