SOCRATES

fly1

“If you don’t get what you want, you suffer; if you get what you don’t want, you suffer; even when you get exactly what you want, you suffer because you can’t hold onto it forever. Your mind is your predicament. It wants to be free of change, free of pain, free of the obligations of life and death. But change is law and no amount of pretending will alter that reality. “
– Socrates

This quote came up for me as I was pondering what to share with my treasures on social media.

I’m sad and sensitive towards many who are struggling economically. My heart goes out to them and I’m doing my best to support.

It’s been 2 months since we’ve been in lockdown. For many of us, I am remarking that it has been a gift to work on ourselves and grow as a result of this ‘once in a lifetime‘ opportunity.

I have understood profoundly how crucial it is for us to train our minds and have used this period to dive into ancient wisdom and teachings to support my growth.

In my humble perspective, the world and organizations need leaders to operate from a place of Powerful Presence in order to lead authentically and intuitively. Intellect is very important but after a point this intellect can serve as a hinderance. This is what I passionately train my clients to learn and develop.

As I declared a few weeks ago to many of my clients, I will leave the apartment after this lockdown to enter the world stage a completely different Being. This has been an opportunity for me to be on a spiritual retreat.

I bow down in awe, wonder and gratitude at the workings of this magical Universe.

In the spirit of service

Namaste,
Prerna


 

“Ha nem kapod meg, amit akarsz, szenvedsz. Ha megkapod, amit nem akarsz, szenvedsz. Még, ha pontosan azt is kapod meg, amit akarsz, akkor is szenvedsz, hiszen nem leszel képes megtartani örökké. Az elméd az, ami ebbe az állapotba sodor téged, hiszen nem akarja elviselni a változást, a fájdalmat és a kötelességeket, amik az élettel és a halállal járnak. Pedig a változás törvényszerű folyamat és semmilyen fondorlatosság nem változtathat rajta.”
– Szókratész

Ez az idézet jött hozzám, amikor azon gondolkodtam, hogy mit oszthatok meg a kincseimmel a közösségi médiában.

Szomorú és érzékeny vagyok, ha azokra a személyekre gondolok, akik küzdenek anyagilag ebben a helyzetben. A szívemet adom nekik, és mindent megteszek, hogy támogassam őket.

Már 2 hónap telt el a karanténban. Muszáj megjegyeznem, hogy néhányunknak ajándék volt ez az időszak, mert dolgozhattunk magunkon és növekedhettünk ennek az „egyszer az életben” lehetőségnek köszönhetően.

Mélyen megértettem, mennyire nélkülözhetetlen az elménk tréningje, és ezt az időszakot arra használtam, hogy belemerüljek az ősi bölcsességbe és a tanításokba, ezzel támogatva a növekedésem.

Alázatos nézetem szerint a világnak és a szervezeteknek olyan vezetőkre van szüksége, akik képesek az erőteljes jelenlét állapotából működni azért, hogy autentikusan és intuitív módon tudjanak vezetni. Az értelem nagyon fontos, de egy pont után akadályként jelenhet meg. Ez az, amit szenvedélyesen tanítok az ügyfeleknek.

Ahogy néhány héttel ezelőtt sok ügyfelemnek bejelentettem, amikor elhagyom a lakást a karantént követően, egy teljesen más emberként fogok megjelenni a világ színpadán. Ez a helyzet egy valódi alkalmat nyújtott számomra egy spirituális elvonuláshoz.

Döbbenten, csodálkozással és hálával meghajolok ennek a varázslatos univerzumnak a működése előtt.

A szolgálat szellemében

Namaste,
Prerna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: