MY RITUAL 3

ritual3

Dear Treasures,

Hope you’re enjoying the long summer days and beautiful evening sunsets. I strive to go for a brisk walk every evening after I finish work for the day. On one such evening, the colors of the sky were gorgeous against the gothic parliament building, as you can see in the picture. I go into another dimension witnessing the beauty around me. I am enraptured at the beauty of this Universe. The colors seem brighter and vibrant when I am fully aware and conscious. The joy and benefit that this very small practice reaps cannot be explained in words.

I urge each one of you to start experiencing the bliss that every moment brings when we stay mindful of the present moment. These rituals keep me grounded in a space of gratitude despite the pandemic situation that is dominating our ways of Being. Pay attention to your minutes and the days shall take care of themselves. This cannot be truer.

With care
Prerna


 

Kedves Kincsek!

Remélem élvezitek a hosszú nyári napokat és a gyönyörű naplementéket. Arra törekszem, hogy minden nap tegyek egy tempós sétát miután befejeztem a napi munkát. Egy ilyen estén az ég színei csodálatosak voltak a gótikus parlament épülete mögött, ahogy az a képen is látható. Egy másik dimenzióba kerülök, amikor szemtanúja vagyok ilyen gyönyörűségeknek. El vagyok ragadtatva ennek az univerzumnak a szépségétől. A színek világosabbnak és élénkebbnek tűnnek, ha teljesen a jelenben vagyok. Az az öröm és haszon, amelyet ez a nagyon kicsi gyakorlat ad, nem írható le szavakkal.

Arra sürgetek mindenkit, hogy kezdje el átélni azt a boldogságot és áldást, amelyet a pillanatok hoznak, amikor tudatosan jelen vagyunk. Ezek a rituálék tartanak engem a hála érzésében, annak ellenére, hogy a pandémiás helyzet uralja a létezésünket. Figyeld a perceidet, és a napok gondoskodnak magukról. Nagyon igaz.

Törődéssel
Prerna


 

Gratitude to 
Ozan Kulcu for technical support 
Anita Kulcu Gusztafik for diligently translating posts every week into Hungarian for the benefit of those who don’t speak English as fluently 
Juhi and Raul for appropriate and apt  photographs for my post 
Vriddhi Sujan for editing the posts 
My posts would not reach you if it were not for my wonderful team. Much much gratitude from my heart space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: