Find stillness in your busyness

As I’m winding down after a busy yet productive week, the mantra that I’ve found myself repeating a lot is to find the stillness in the busyness. How can we manage these two opposites? This is the paradox of life. Once we learn this, we are playing on the field of life. Magic reveals itself every minute and physical fatigue seems distant.

How will you find stillness in your busyness a week before the holidays? What will you practice? My practice has been to be present, to breathe consciously more, to stay away from too much screen time.

Happy holiday season
Prerna
🙏


 

Találd meg a nyugalmat a pörgésben.

Kezdek lazítani egy pörgős, de produktív hét után. A mantra, amit sokat mondogattam magamnak ez volt: Találd meg a nyugalmas a pörgésben. Hogyan tudjuk kezelni ezt a két ellentétet? Ez az élet paradoxa. Amikor megtanuljuk, akkor játszunk az élet mezején.  A csoda minden percben felfedi saját magát, és a testi fáradtság távolinak tűnik.

Hogyan fogsz nyugalmat találni a pörgésben egy héttel az ünnepek előtt? Mi lesz a gyakorlatod? Az én gyakorlatom az volt, hogy a pillanatban voltam, többet lélegeztem tudatosan és elkerültem a sok képernyő előtt töltött időt.

Boldog Ünnepeket!
Prerna
🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: